Jordbær sorter

Sort: Honeoye, et meget tidligt bær som skal være helt moden og gennem rødt. Frisk og lidt syrlig smag. Anvendelse: De er meget gode til at sylte og fryse ned
Sort: Daroyal, tidlig bær som er meget kraftig i farve og smag, bærret er gennem rødt. Meget sød jordbær smag. Anvendelse: Godt bær til fryseren, eller til en gang friske jordbær med fløde og mælk, eller is. Den er også meget god til at sylte og til saft, den kræver ikke ret meget sukker.
Sort: Sonata, er typisk moden lige efter Daroyal. Et meget smukt bær og den holder sin glans længe. Den smager frisk og sød, lige som et jordbær skal smage. Anvendelse: Den er meget god til kager, til pynt og til spise med fløde og mælk. Ikke så god til at fryse, den mister lidt sin smag.
Sort: Darselect, det er en meget stort bær, særligt det første år planten giver bær kan bærret have kam, første år vi havde dem fandt vi ofte bær der vejede 250 gram. Smagen er meget lige som Daroyal, kraftig saftig og sød jordbærsmag, den har en smuk glans, og holder glansen længere end Daroyal. Der skal ikke så mange til en gang jordbær med fløde, for man bliver nød til at skære dem over for at have dem på skeen. Anvendelse: I friske kager, til pynt når det er anden års planter, ellers er de simpelt hen for store på en lagkage. Kan fryses, spises frisk og nydes til et glas køligt hvidvin på terassen med bogen en varm sommer aften.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.07 | 17:02

Hej,
vi har sommerjob som jordbær plukker lige nu, og muligvis senere som ærte plukker. Du kan kontakte Anita på tlf. 22380067 for nærmere information.

...
03.07 | 11:42

Har du ikke sommer job at pluk ærter?

...
15.06 | 15:00
Jordbær sorter har modtaget 3
06.04 | 01:09
Vestjysk Plukselv har modtaget 25
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE