Kartoffelsorter

2018

Vi har prøvet fire forskellige sorter af kartofler gennem den tid vi har haft nye kartofler, og valget i år er faldet på nedenstående to sorter. (vi mangler oplysninger om den anden sort)

Vi dyrker kun nye kartofler, så tidligt som vi kan, og vi lægger kun så mange at vi kan sælge dem som nye kartofler, i forbindelse med at jordbær sæsonen står på og så længe lager haves, når der er udsolgt er der udsolgt.

Vi prøver på at dyrke dem så de bliver så tidlige som muligt, sidste år havde vi kartofler i slutningen af maj på friland, men i år kommer det nok til at knibe, nu det har været så koldt i en længere periode. Men vi skal nok gøre opmærksom på når de er klar i landevejsboden.

Sort: Solist, vi har valgt solist som den tidelige sort. Det er en smuk og ens kartoffel, med en gylden farve og en dejlig smag. Den er fast at koge og som helt ny skal de ikke koge ret længe. Anvendelse: god til salater, kold kartoffelsalat, kogte med smør eller bare hapse på et stykke brød, med purløg og mayo.
Sort: Charlotte, vi vælger denne sort som er ny for os, så det bliver spændende hvordan den er. Charlotte er lidt aflang og en lille smule krum. Den har en dyb gul kødfarve. Smagen er nøddeagtig. Den er kogefast og rigtig god i salater på grund af smagen, og fordi den kan skæres i pæne skiver.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.06 | 14:39
Vestjysk Plukselv har modtaget 21
26.05 | 20:14
Jordbær sorter har modtaget 1
11.06 | 12:16
Forår 2015 har modtaget 1
27.07 | 13:45
Find vej har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE